[29-03-17] Baleares: convocatoria Oposiciones Maestros, Secundaria, FP, Música y Artes Escénicas, Artes Plásticas y Diseño, Idiomas.

Plazo de presentación de solicitudes: del 29 de marzo al 18 de abril de 2017 ambos incluidos.

> Resolución de convocatoria (BOIB nº 37 de 28 de febrero de 2017).

Plazo de presentación de solicitudes: del 29 de marzo al 18 de abril de 2017 ambos incluidos.

Tràmit telemàtic per prendre part del procediment selectiu
 <<< Accés al Tràmit >>>

AVÍS IMPORTANT! EXCLUSIU PER A TRÀMITS INICIATS ANÒNIMAMENT

Pels que accediu al tràmit ANÒNIMAMENT, és molt important que guardeu la CLAU que l'assistent de tramitació us facilita quan iniciau un tràmit telemàtic de forma anònima. Aquesta clau és l'única manera d'accedir el tramit en el futur, ja sigui per continuar-lo, per consultar-lo o per imprimir-ne els documents.

Per recuperar un tràmit iniciat amb anterioritat heu d'accedir a la Seu Electrònica de la CAIB a l'adreça http://seuelectronica.caib.es i anar a l'opció "Les meves gestions". Hi heu d'accedir de manera anònima i introduir la clau esmentada.

Cas que vulgueu accedir a un tràmit telemàtic i no disposeu de la clau us recomanam:

- Si no heu completat el tràmit i encara no heu fet el pagament, el més senzill és començar un tràmit des de zero.

- Si ja heu completat el tràmit o ja heu fet el pagament, podeu contactar amb el Servei telefònic d'informació general administrativa, al número de telèfon 012 perquè intentin LOCALITZAR LA CLAU DEL TRÀMIT ANÒNIM ja iniciat. Haureu de facilitar el número del document d'identificació que féreu servir al tràmit, a més del dia i l'hora aproximada en què vareu iniciar-lo.

> Informe final d'especialitats pel concurs-oposició 2017.

Comparte esta noticia: